Chenevert Museum Park

Residential

Designed for an empty nester couple, this warm modern home features first floor living wrapping around a courtyard pool so that garden views are present throughout the home. Large sliding glass doors and windows aligned with landscaping elements blur the boundaries between indoor and outdoor space. Roof overhangs and low-e insulated glass with thermally broken windows add energy efficiency. A mid-century modern inspired custom steel screen adds privacy at the dining room while maximizing light and views to nature. Finishes reflect a warm modern palette, while unique custom details add sophistication to the home. The kitchen, designed for the love of cooking, includes a bespoke walnut butcher block that unities other walnut elements such as the book matched custom cabinetry in the living area and the off set pivot walnut front door. Mid-century modern furnishings blend seamlessly into the home. Energy efficiency and smart spaces make this home a great example of design for a modern lifestyle.


Project Gallery